Magasiner & Blade tilbud

 

 

Bilmagasinet velkomstpakke Få et tilbud på Bilmagasinet

Bilmagasinet


Bil Magasinet er Danmarks bilblad nummer 1, uanset om du går efter de  hurtige nyheder, de eksotiske features eller de grundige tests.

Få 2 numre af Bil Magasinet

+ N´arctic fiberjakke

+ 39,00 kr. i porto og eksp.

 

For kun: 69,-
+ porto 39,00

 I alt 108,00 kr.

Du sparer op til 719,00 kr.

 

Bilmagasinet

 

Om N´arctic fiberjakke

Varm og superlet forårs- og efterårsjakke, perfekt til de lange gåture og andre udendørsaktiviteter. Jakken har et slidstærkt ribstop-system med fiberfyld, som giver en lav vægt og god isoleringsevne og holder dig varm på hele turen. Ydermaterialet er vind- og vandafvisende, så du kan stå imod mindre byger og blæsevejr.

Jakken er mørkeblå og har elastisk kant på underkant i livet og ved ærmerne, som giver en behagelig tætsiddende pasform. Jakken har desuden to håndlommer, samt brystlomme med lynlås i grå detaljer og en lille krave, så din hals og nakke også er dækket. Fås i str. M, L og XL.

Hold varmen og nyd de råkolde efteråsdage med denne lækre fiberjakke.

 Værdi: 649,-
 

Bil Magasinet er alt om biler. Test, nye biler, supercars og meget mere...

Bilmagasinet

Danmarks store bilblad hvor du får alt om de nyeste biler, gadgets og  tilbehør.
Du kan få bladet lige i din postkasse hver måned og ikke nok med det, de  har næsten alt et godt tilbud til nye abonnementer af Bilmagasinet.

Om du har en Opel, Mazda, VW, Audi, Toyota, Kia eller et andet bil  mærke, så finde du noget spændende nyt hver måned. Bil magasinet har  masser af nyt hver måned om alle bil mærker.

Du får test af alle de nye biler, både store test og små test. De tester  biler fra de helt billige biler og helt op til biler i million-klassen.  Så de har alle med. Ja, de har også brugt-test.
Ca. 2 gange om året har de den store dæk-test af sommerhjul og  vinterhjul, så du kan se hvilke dæk du skal købe.

Bil nyheder, Formel 1 nyheder, motorsport er nogle af de ting du finder  fast i Bil magasinet. Samt spionfoto af kommende biler, så du altid er  update på hvad der er på vej til det danske bilmarked.

Bilmagasinet har nogle af de bedste bil/motor journalister som skriver  levende tekster og altid er spændende.
Find et af de gode tilbud på bilmagasinet.

Bilmagasinet tilbud - Få en gave med Bilmagasinet

Med en abonnement på bilmagasinet får du bladet direkte i din postkasse. Ikke nok med det, så har bilmagasinet altid en god abonnementsgave med i start pakken. Det er nemt at få gaven. Du bestiller bare bilmagasinet gennem linket på denne side også modtager du både bilmagasinet og en gave.

Det kalder vi bilmagasinet tilbud. Du sparer mange penge på at vælge et abonnement på bilmagasinet.